“Boş Sıralar” Basın Açıklaması

İsrail’in saldırıları sonucu yaşamını yitiren binlerce Gazzeli çocuğun artık okullarına dönemeyeceği, hayallerinin yarım kaldığı ifade edildi.

Siyaset Yayın: 08 Eylül 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 08.09.2025 11:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
124 okunma
Google News

“Boş Sıralar” Basın Açıklamasına katılım 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Boş Sıralar” temalı basın açıklamasına, AK Parti teşkilatlarından yoğun katılım sağlandı. Açıklama, yeni eğitim-öğretim yılı başlarken Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla yapıldı.

Basın açıklamasında, Türkiye’de milyonlarca öğrencinin okul heyecanı yaşadığı bir günde, Gazze’de ise binlerce okul sırasının boş kaldığına vurgu yapıldı. Açıklamada, İsrail’in saldırıları sonucu yaşamını yitiren binlerce Gazzeli çocuğun artık okullarına dönemeyeceği, hayallerinin yarım kaldığı ifade edildi.

Programa katılan AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Gazze’de sadece çocuklar değil, vicdanlar da susturulmak isteniyor. Bu basın açıklaması, mazlumların sesi olma sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlattı. Eğitim hakkı ellerinden alınan masum çocuklar için farkındalık oluşturmak adına yapılan bu anlamlı çağrıyı yürekten destekliyoruz.”

Program, Gazze’de hayatını kaybeden çocuklar için yapılan dua ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.