Patnos'ta öğrenciler Filistin için tek yürek oldu

Patnos'ta öğrenciler, Filistin'e ve Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan ve İsrail'in saldırısına uğrayan Küresel Sumud Filosu'na destek için bir araya geldi.

Gündem Yayın: 07 Ekim 2025 - Salı - Güncelleme: 07.10.2025 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
233 okunma
Google News

Patnos'ta öğrenciler, Filistin'e ve Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan ve İsrail'in saldırısına uğrayan Küresel Sumud Filosu'na destek için bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığınca Türkiye'deki tüm okullarda bugün başlatılan "Filistin Farkındalık Etkinlikleri" kapsamında Patnos'taki İbni Sina Meslek Lisesin'de öğrenciler okul bahçesinde bir araya geldi.

Patnos İlçe Müftülüğü İmam-Hatip'i Yusuf Sağlam'ın yaptığı konuşma ve okunan Kuranı Kerimin  tilavetinin ardından Filistin için dualar edildi.

Filistin konulu resim sergisi açılırken, Türk ve Filistin bayrağı açarak Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan ve İsrail'in saldırısına uğrayan Küresel Sumud Filosu'na destek mesajı gönderdi.

Öğrenciler okulda Türk ve Filistin bayrakları açılarak İsrail'i protesto ettiler.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.